Veřená zakázka

Modernizace silnice III/0581 Ostrava ul. Slovenská – 2.část, km 2,770 – 3,550

Druh zadávacího řízení:
Otevřené řízení
Lokalita:
Moravskoslezský kraj
Kategorie:
Stavebnictví a související činnosti
Stavebnictví a související činnosti ->  Dopravní stavby
CPV kódy:
45233142-6 - Práce na opravě silnic
Popis:

Předmětem veřejné zakázky je provedení stavebních prací spočívajících rekonstrukci vozovky silnice III/0581 ul. Slovenská v Ostravě v délce 0,78 km (staničení 2,770 km až 3,550 km). Rekonstruovaný úsek je vymezen okružní křižovatkou s přivaděčem dálnice D1 a křižovatkou se silnicí I/56 Hlučínská. Rekonstrukce vozovky bude provedena při zachování současného směrového a šířkového uspořádání. Stávající asfaltové vrstvy vozovky (obrusná a ložná) budou vyfrézovány a následně položeny nové.
V místě okružní křižovatky s přivaděčem dálnice D1 dojde v rámci okružního pásu k výměně asfaltového krytu vozovky za kryt betonový. Základní šířka jízdního pásu vozovky činí 13,0 m.

Rekonstrukce bude prováděna tak, aby byl zachován průjezd komunikací, přičemž řidiči budou o probíhající výstavbě informováni. Po opravě spodních vrstev vozovky bude provedena obnova krytových vrstev a odvodňovacího zařízení vozovky, následně bude provedeno zřízení vodorovného dopravního značení.

Při finální pokládce obrusné vrstvy vozovky a betonáži okružního pásu okružní křižovatky je předpoklad úplné uzávěry v jednotlivých úsecích stavby. Po dobu výstavby je nutné zachovat přístup ke stávajícím objektům i provoz veřejné osobní dopravy. Projednání a schválení skutečně realizovaného dopravního opatření si zhotovitel zajistí před zahájením prací s DI Policie ČR a s příslušným silničním správním orgánem.

Zadavatel požaduje, aby účastníci ve své nabídce předložili také harmonogram stavby a výkazy výměr ve všech formátech poskytnutých v rámci zadávací dokumentace (např. formáty .xls; .xlxs; .xml).
Místem plnění je silnice III/0581 ul. Slovenská, pozemky parc. č. 493/1, 497/7/497/14 a další v k.ú. Přívoz.
Stavebně technický stav silnice III/0581 je ve stupni 4 (100 %).
Předpokládaná lhůta výstavby je celkově stanovena na 75 kalendářních dnů (hodnotící kritérium) přičemž dílo je dokončeno předáním veškerých podkladů pro uvedení díla do plnohodnotného provozu.
Zadavatel předpokládá realizaci stavebních prací v 07-08/2024.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    29.04.2024
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    31.05.2024